Snauwaert Totale badkamer renovatie

Totale badkamer renovatie

Jouw totale badkamer renovatie: van “Aaah” tot Z!

Heb je recent een huis gekocht met een verouderde vloer of badkamer? Of misschien ben je na 25 jaar je badkamer een beetje beu? Da’s perfect normaal. Een badkamer groeit mee met je gezin, je comforteisen en de laatste interieurtrends. Tijd voor een badkamer renovatie? Snauwaert is jouw partner voor de totaalaanpak van je badkamerproject. Bij ons kunt u terecht voor de totaalrenovatie van uw badkamer wat wil zeggen vanaf afbraak tot afwerking. Wij staan in voor de afbraak, nieuwe leidingen, chape, pleister, tegelwerk, schrijnwerk, tegels, sanitair & schilderwerk!

3D plan op maat

Wij willen jouw (oude) badkamer zien! We komen heel graag ter plaatse om de ruimte letterlijk en figuurlijk op te meten en in te schatten wat de mogelijkheden zijn. Deze info gieten we samen met jouw wensen en input in een prijsofferte en een realistische 3D tekening. Zo kan jij alvast beginnen dromen van het eindresultaat.

Interesse in een offerte + 3D-tekening?

 

Ruime keuze aan badkamers

Wil je graag ideetjes opdoen? Kom zeker ’s kijken in onze ruime toonzaal in Brugge en ontdek 600m² inspiratie inclusief een gevarieerd aanbod badkameropstellingen. Aan keuze geen gebrek: in onze toonzaal beschikken we over tegelkasten, badkuipen, badmeubels, kraanwerk in kleuren en inloopdouches in alle stijlen en prijsklassen.

Kom je onderdompelen!

100% op jouw gemak

Na de goedkeuring van de offerte mag je achteroverleunen en zorgen wij dat alles tot in de puntjes en volgens de timing wordt uitgevoerd.