Ontdek onze waterdichte aanpak | Snauwaert

Ontdek onze waterdichte aanpak

Bezoek onze showroom

Jouw ideale badkamerrenovatie start in onze showroom of bij u thuis. In de showroom ontdek je 600m² aan inspiratie, inclusief twintig badkameropstellingen, wanden met kraanwerk en tegelkasten met meer dan 100 soorten tegels. Wij kunnen ook direct bij u thuis ter plaatse langskomen om alles op te meten en te overlopen.

Plaatsing
zonder zorgen

Ons team van vakmensen zorgt voor een perfecte plaatsing van uw badkamer of tegelwerk. We zorgen dat alles piekfijn wordt geïnstalleerd & geplaatst.

Opmeten & 3D-tekening

We maken je renovatiedroom concreet en komen ter plaatse de ruimte opmeten. Deze info gieten we samen met jouw wensen en input in een prijsofferte en een realistische 3D tekening + uitgebreide prijsofferte. Onze prijsofferte wordt opgesteld voor de renovatie van A tot Z. Dit wil zeggen afbraak, nieuwe leidingen (sanitair, cv & elektriciteit), chape, pleisterwerk, tegelwerk, schrijnwerk,schilderen, sanitair en tegels.

Prijsofferte & uitvoering

We overlopen de prijsofferte uitgebreid in onze toonzaal. Hier kunt u alle materialen zien alsook alle kleuren kiezen. Na het goedkeuren van de prijsofferte starten we de volledige renovatie op. Er wordt altijd gewerkt met een vaste planning voor de volledige renovatie. De totale badkamer renovatie of renovatie van bad naar inloopdouche wordt uitgevoerd volgens de afgesproken data op de planning.

Tegelwerk

Wij staan ook in voor de plaatsing van uw wand – of vloertegels. Kom uw tegels kiezen in onze toonzaal en plaatsen deze, zowel in kleine renovaties als nieuwbouwprojecten!