BADKAMERRENOVATIE :

Snauwaert Bath n Moods is gespecialiseerd in badkamerrenovatie van kop tot teen waardoor u maar één aannemer hoeft aan te spreken. Wij zorgen voor alles vanaf afbraak tot oplevering. Hierbij wordt een standaard traject gevolgd naar het realiseren van uw nieuwe badkamer.

CONTACT

U komt langs in onze toonzaal te Zedelgem, Torhoutsesteenweg 185. Hier kunt u ideeën opdoen en de badkamer van uw dromen bespreken. Hier start het proces van de badkamerrenovatie.

TER PLAATSE OPMETEN

Als het contact gelegd is en de wensen besproken zijn komen wij ter plaatse om de ruimte op te meten en te bepalen wat wel/niet mogelijk is, pas hierna hebben we een goede basis om de badkamerrenovatie in te schatten.

PRIJSOFFERTE EN DESIGN

De prijsofferte en een 3D tekening worden opgemaakt zodat u een visueel beeld hebt hoe de badkamer er zal uitzien. De prijsofferte en 3D tekening worden na een drietal weken aan u bezorgd. Als u akkoord gaat met het design en de prijsofferte wordt de planning voor de badkamerrenovatie opgesteld. 

PLANNING EN REALISATIE

De planning voor de badkamerrenovatie wordt opgesteld en overhandigd aan de klant. Als de klant akkoord gaat met de opgestelde planning, dan geldt deze planning voor de renovatie van de badkamer.

OPKUIS EN OPLEVERING

Voor het opleveren van de badkamer wordt deze grondig gereinigd door een schoonmaakbedrijf.