Totale badkamer renovatie - Alle tegelwerken - Snauwaert Brugge

Totale badkamer renovatie - Alle tegelwerken

Van harte welkom

Kom bij Snauwaert langs voor uw totale badkamer renovatie, al uw tegelwerken en het plaatsen van uw nieuwe inloopdouche! U komt bij ons terecht in een ervaren familiebedrijf die zich ten alle tijde focust op professionaliteit, efficiëntie & klantgerichtheid.

Een vlot verloop van de badkamer renovatie of tegelwerken evenals een nauw contact met de klant staan bij ons centraal. We richten ons op kwaliteit alsook op een zorgeloos gebeuren voor de klant tijdens de renovatie. Tijdens een badkamer renovatie die gaat van A tot Z, hoeft de klant zich nergens om te bekommeren en kan hij zijn droom badkamer of vloer tot werkelijkheid gecreëerd zien worden.

Over ons

Snauwaert uw specialist in het renoveren van uw badkamer en het uitvoeren van alle tegelwerken. Wij zijn een fier familiebedrijf dat de ervaring en knowhow van twee generaties specialisten bundelt en doorheen de jaren is uitgegroeid tot dé specialist in badkamer renovatie in de regio West – Vlaanderen & de kust. Ook voor al uw tegelwerken kunt u rekenen op onze uitmuntende expertise en deskundigheid, want ook hier zijn we een krak in wat we doen! 

  • Familiebedrijf mét 25 jaar ervaring
  • Métier van de echte vakman
  • Totaalaanpak van badkamer renovaties: afbraak, technieken, pleisterwerk, chape, schrijnwerk, tegelwerken, sanitair, tegels & schilderwerk!
  • Waterdichte afspraken en planning
  • Perfecte plaatsing
  • Ruime keuze in onze 600m² grote showroom
  • Een realistisch 3D-plan van jouw project

Ondek hier meer over wie we zijn. 

Onze werkwijze

Om zonder zorgen uw badkamer renovatie te doorlopen, volgen wij steeds dezelfde stappen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de klant achteruit kan leunen en dat uw badkamer renoveren zomaar voorbij vliegt. Vooraleer u het weet staat uw droom badkamer er, of ligt die nieuwe vloer in uw woning. 

Er wordt steeds vertrokken vanuit uw vraag, uw wensen en ideeën. Rekeninghoudend met de mogelijkheden blijft dit doorheen het gehele proces het middelpunt. 

Lees hier volgens een stappenplan hoe we uw badkamer renovatie of tegelwerken aanpakken

Ontdek ons ruim aanbod in onze showroom

Doe je graag ideetjes op en zie je onze materialen en producten graag in het echt? Kom zeker ’s kijken in onze ruime toonzaal in Brugge en ontdek 600m² inspiratie inclusief een gevarieerd aanbod aan sanitaire opstellingen & tegel variaties. Aan keuze geen gebrek: in onze toonzaal beschikken we over verschillende tegelkasten & standen, verschillende badkuipen, kraanwerk inbouw & opbouw in allerlei kleuren, badmeubels en inloopdouches in alle stijlen en prijsklassen. Kom je onderdompelen voor de keuze!

Snauwaert op televisie

Focus WTV kwam bij ons langs om jullie een blik te geven in onze showroom. Kijk jij ook even mee? Deze video is de geschikte manier om een idee op te doen van hoe het er bij ons uitziet. Indien interesse, kom gerust langs om uw badkamer renovatie te bespreken!

"Het team van Snauwaert zorgt werkelijk voor alles: van een perfect 3D plan tot prachtige afwerking tot het opvolgen van ons renovatieproject!"

Feedback gegeven door Marc uit Knokke

"Mijn man en ik vonden het zeer fijn dat de mensen bij Snauwaert ons overal in bijstonden: de keuze van materialen, het plan voor het sanitaire tot de schilderwerken. Heel rustgevend dat we wisten dat ons project in goede handen was."

Feedback gegeven door Tine uit Brugge